Creatief met hout bij Deinzenaar Wout in Machelen

Deinzenaar Wout Moreels (creatieve houtbewerker) die nu in Machelen woont, is aan zijn 2de workshop-jaargang bezig. De workshops die doorgaan in zijn atelier in Machelen zijn een must voor de creatieveling die graag bezig is met hout. Met veel passie leert gij “de stiel” aan verschillende leergierige papa’s, mama’s, studenten, vrienden…  Op het einde van een leerrijke dag gaan de cursisten naar huis met een eigen gemaakt werkstuk naar een ontwerp van Whout. Zo leer je een kinderlessenaar zelf maken of een zitbankje met opbergkastje, een éénzit, toffe muurtafeltjes of snijplanken. 

whout_deinze-machelen-woutmoreels_hout-workshops

Wout Moreels afkomstig uit Deinze kan zijn passie voor hout niet onder stoelen of tafels steken ;), alles wat hij doet doet hij met hout. Hij woont tegenwoordig in Machelen aan de Leie, maar Deinze zit nog altijd in zijn hart en regelmatig kan je hem terugvinden op één of ander terrasje.

Whout organiseert één of meerdaagse workshops waarin jezelf een creatief en degelijk werkstuk leert maken. Op het einde van de workshop neem je uw afgewerkt werkstuk mee naar huis! 

Zijn werknaam Whout is een woordspeling tussen hout en Wout.

 

 Tijdens de workshops leer je werken met massief en plaathout en hun verbindingstechnieken. Zowel handwerk als het werk met professionele maar toch eenvoudige machines komen ruim aan bod. Voorkennis is niet noodzakelijk, een gezonde interesse in houtbewerking én zin om met je eigen handen aan de slag te gaan is dat wel.

 Ook zin in een workshop? Bezoek zijn website www.whout.be en schrijf je snel in!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...