Deinze krijgt een echte fietssnelweg, de F7

Vandaag konden we lezen op deredactie.be dat Deinze binnenkort een echte fietsnelweg zal hebben. Vlaanderen gaat dit jaar nog 22 miljoen euro investeren in fietssnelwegen in Vlaanderen. Een fietssnelweg is een fietspad waar je echt kunt doorrijden met zo weinig mogelijk obstakels.

Fietspad Deinze

De mooie fietsroute die we nu reeds hebben naast de spoorweg van Astene naar Deinze wordt doorgetrokken, zie bijhorende plannetje die je kan raadplegen op de website van http://www.fietssnelwegen.be/. De naam die dit fietspad krijgt is de “F7”.

Fietssnelweg Deinze F7

Op de Facebook pagina van onze burgemeester is onderstaande te lezen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...