Vanuit Deinze de ster van YouTube

Welke tiener merkte afgelopen zaterdag op de rommelmarkt de Youtube ster op met roots te Deinze? Wie kent Samir niet of zat er in Deinze samen mee op school in de Maricolen, of later in het VTI. Samir komt nog ieder jaar naar Deinze om deel te nemen aan de “dag van rommel sleuren van het 2de verdiep naar een gereserveerd stripje 10 meter op de Markt” 🙂 of voor de regelmatige bezoekjes aan de familie in Deinze.

Nadat Samir afstudeerde in het Sint Vincentius in de richting informaticabeheer, ging hij met volle zin voor de Devine opleiding te Kortrijk. Tijdens zijn laatste examens kon hij reeds aan de slag gaan voor een TV programma bij de toemalige zender OP12 van de VRT. Na een periode werkzaam bij de VRT is Samir vandaag aan de slag als zelfstandig video content creator.

Maar bekend is Samir vandaag vooral bij de jongere YouTube generatie als Samir van het YouTube kanaal UP2D8. Iets wat gestart is op 13 april 2015 met enkele viewers voor zijn eerste video filmpje, is vandaag een dikke 2 jaar later uitgegroeid tot een YouTube kanaal met meer dan 26.000 volgers die wekelijks een filmpje voorgeschoteld krijgen over wat er zoal in de wereld aan ‘t gebeuren is.

Samir is via diverse social media kanaal te volgen.

Zijn YouTube kanaal waar alles te bekijken is: https://www.youtube.com/UP2D8S
Maar ook te volgen op Instagram / Twitter / Facebook.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...