Deinze Cycling Tour 2017

Na het grote succes van de vorige edities organiseert Unizo Deinze op 30/09/2017 de zesde editie van de Deinze Cycling Tour op het weekend van de klant. De tour staat open voor alle sportieve wielertoeristen, iedereen is welkom.

Deinze cycling Tour 2017

Vanaf 08u00 kunnen de deelnemers zich inschrijven en genieten van een ontbijt met koffie en ontbijtkoekjes, water en fruit. Om 09u00 stipt wordt het startschot gegeven aan de feesttent op de Oostkouter (Kastanjelaan – Site oud politiecommissariaat). Voor de deelnameprijs van € 10 krijgen de fietsers verder nog twee consumptiebonnen en een attentie achteraf.  Ook tijdens de bevoorradingsstop, waar een sanitaire stopmogelijk is, kan bijgetankt worden.

Net zoals vorig jaar is de samenwerking met de bedrijven uit de regio. UNIZO Deinze daagt de bedrijfswereld uit om met zoveel mogelijk werknemers in te schrijven. Het bedrijf met het meest aantal ingeschreven deelnemende fietsers, ontvangt een wisselbeker waarmee ze een jaar lang mogen pronken!

Niemand minder dan Gouverneur Jan Briers en burgemeester Jan Vermeulen fietsen de 80km lange tocht mee, onder politiebegeleiding. Dit jaar gaat de tocht richting Roeselare.

Organisatie: Unizo-Deinze – www.deinzecyclingtour.be – Deelname: 10 euro p.p. ter plaatse te voldoen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...