Stationsfeesten tijdens derde weekend van september

VZW Deinze Winkelstad, Ann De Raedt van café Donky’s en Primus Haacht slaan de handen in elkaar om van de jaarlijkse stationsfeesten terug een heus muziekfestival te maken. Er werd een uitgebreid gratis programma voorzien met optredens, dj-sets en kinderactiviteiten.

perron-station-deinze

De stationsfeesten werden in 1996 opgestart door Kris Malego, uitbater van café Clues. Jaarlijks worden er tijdens het derde weekend van september op het pleintje aan het station muzikale optredens georganiseerd, die telkens heel wat bezoekers lokken. In 2016 schakelde Kris DJ Red D in, die voor naambekendheid en nog meer bezoekers zorgde.

Vanaf dit jaar neemt Ann De Raedt van café Donky’s de fakkel van de organisatie over. Dankzij de steun van talrijke lokale handelaars en Deinze Winkelstad slaagt ook zij erin om een gevarieerd programma aan te bieden voor jong en oud.

Programma

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 september kunnen muziekliefhebbers volop genieten van de talrijke optredens van lokale bands in de deelnemende horecazaken en op het groot podium aan het station. DJ Red D pikt ook zijn klassiekers op om de avond af te sluiten en je kan de nacht induiken op de afterparty’s.

Op zondag 17 september pakt de organisatie uit met een concept voor het hele gezin. Die dag is er

rustige muziek voorzien -ook tijdens de aperotijd – en wordt het gevarieerde muziekaanbod uitgebreid met kinderactiviteiten zoals springkastelen en kindergrime.

De optredens en animatie zijn gratis. Naar jaarlijkse gewoonte verwachten de deelnemende zaken (Café Donky’s, Muziekcafé Elpee, Café Center, Pop-up cocktailbar Fantuzzi, Deli@Go en Croissy) heel wat volk en vooral een weekend vol plezier en sfeer.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...