Startdag KSA Deinze-Astene

Op 9 september organiseert KSA Deinze-Astene naar jaarlijkse gewoonte hun startdag, de uitgelezen kans om uw zoon of dochter te laten kennismaken met een echte jeugdbeweging. Volgend op de gratis spelnamiddag, organiseert KSA Deinze-Astene een tuinfeest, waar iedereen kan genieten van een heerlijke barbecue gevolgd door LIVE optredens vanaf 21 uur.

Bij de start van het nieuwe schooljaar, hoort voor KSA Deinze-Astene ook weer de start van nieuw werkjaar en dit openen ze door op 9 september hun startdag te houden. Op deze dag kunnen kinderen, jong en oud, komen ravotten op de gratis spelnamiddag van 14u-17u met een swingend disco thema.

Vorig jaar organiseerde KSA Deinze-Astene voor het eerst in 4 jaar opnieuw hun tuinfeest en dit was een overdonderend succes en daarom heeft de leiding besloten om er dit jaar een vervolg aan te breien. Vanaf 18 uur is iedereen welkom om aan te schuiven voor een overheerlijke barbecue. Inschrijven voor de barbecue kan via https://ksadeinze.be/startdag-tuinfeest-2017 tot en met 4 september. Bang dat de regen de pret en eetlust zullen bederven? Geen nood want de tenten liggen al klaar om jullie een droge avond te bezorgen!

Ben je geen fan van de geur van bakkend vlees, maar ben je wel een muziekliefhebber?
Dan kan je vanaf 21 uur de LIVE optredens komen bekijken voor een zeer democratische prijs van €4. Met andere woorden KSA Deinze-Astene vult 9 september jouw volledige namiddag en avond!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...