Versele-Laga brug tijdens de 11km van Deinze

Morgen is het dan eindelijk zover, menig loper neemt deel aan de 11km van Deinze. Nu iedereen voldoende training achter de rug heeft willen wij iedereen uitdagen om alles te geven op de brug van Versele-Laga. Zowel bij de 7km als bij de 11km loop je over Versele-Laga brug.

Bij de 11km krijg je zelfs nog een herkansing! We voorzien een Strava segment om jullie tijden te registreren zodat we later de top 10 van zondag bekend kunnen maken. Wij kijken er alvast naar uit en hopen jullie en onszelf tegen te komen op de brug van Versele-Laga!

Wie het segment al wil bestuderen kan het hier vinden: https://www.strava.com/segments/15588555

 

 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...