‘Het kistje’ van Café De Saga

Ken jij veel plaatsen in Deinze? Win je graag iets? Drink je graag eentje? Spoor je graag dingen op? Café De Saga heeft een nieuwe actie voor zijn klanten. Zoek ‘het kistje’ aan de hand van een foto op de Instagrampagina De Saga Deinze en krijg je prijs!

saga_Deinze_Kistje2_Joyn_Alexander

Wij merkten al een tijdje geleden deze actie op hun instagrampage. Karsten, Anne of 1 van de bartenders verstopten het kistje ergens in het café en diegene die het vond (aan de hand van een tip) kreeg zijn prijs, de prijs stond genoteerd op het briefje. Daarna mocht de vinder deze ook nog eens verstoppen.

Maar de werknemers van De Saga merkten dat hun verstopplaatsen op begonnen te geraken en ze wouden het wat moeilijker maken. De café wil dan ook instagrammend Deinze de kans geven het kistje te vinden door een foto te delen via hun stories op hun instagrampagina. “Op die manier trekken we niet enkel vaste klanten maar ook anderen, snel zijn is de opdracht” aldus Karsten.

Deze avond waren wij toevallig in de Saga toen Alexander Adams (Joyn en vaste klant van de Saga) binnen kwam gestormd met het kistje, 10 minuten nadat het online was geplaatst is de kist al gevonden aan een verkeersbord aan de Palaestra.

Dus wie wil meedoen met ‘Het kistje’
1. Like > De Saga op Instagram
2. Hou onze stories en onze foto’s in de gaten voor tips
3. Zoek en vind
4. Kom je prijs halen! 🙂

Groetjes,
Team Saga!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...