Martine Prenen stelt “Menopower” voor bij Markant Deinze

Alle vrouwen leden van Markant alsook niet-leden zijn uitgenodigd op deze interessante avond met boekvoorstelling van Martine Prenen op donderdag 26/10/2017 vanaf 19 uur in Zaal de Rekkelinge Deinze

Foto via Markant Deinze

De woorden van Martine Prenen:
” Tijdens de ‘voorstelling’ dompel ik je onder in de gezonde, makkelijke en plezierige sfeer van mijn boeken. Ik deel de ervaringen uit mijn zoektocht naar een gezondere lifestyle en laat zien, voelen en ruiken dat gezond leven absoluut op een eenvoudige manier kan. Dat doe ik met verhalen uit mijn leven en makkelijke tips en truukjes.”

“Ik ben niet van het ‘belerende vingertje’ , bij mij zal je niet horen wat er niet ‘mag’, maar eerder wat juist heel ok én gezond is “.Zo leer ik je ’t 1 en ’t ander over gezonde frietjes, dat snoepen écht moet kunnen, over ontstressen in 2 minuten , wakker worden zonder sloten koffie, thuis meer rust inbouwen en uit de hormonen-roetsjbaan stappen.

Hope to C you zoen!! “
Overtuigd om langs te komen ?
Donderdag 26/10/2017 – 19 uur in De Rekkelinge Deinze
Leden: 12 euro – Niet-leden: 15 euro (gezond drankje en hapjes inbegrepen)
Inschrijven bij : [email protected] graag voor 15/10/2017

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...