Week van Fairtrade in de Oxfam Wereldwinkel in Deinze

Het is zover: de week van de Fairtrade is van start gegaan en dit jaar ziet Oxfam Deinze het groot, want Oxfam wil het record van het Grootste Protest ooit in België overschrijden! Zaterdag 14 oktober is er een klantendag met een hartverwarmende ruilactie voor elke Deinzenaar: Ruil een leeg pakje koffie in voor een gevuld pakje koffie Oxfam fairtrade koffie (zolang de voorraad strekt). De actie loopt op zaterdag 14 oktober in de Oxfam winkel rechtover de nieuwe muziekacademie!

https://i0.wp.com/www.deinzeonline.be/wp-content/uploads/2017/10/Oxfam_Deinze_Ruilactie_14oktober_wereldwinkel-1.jpg?resize=1200%2C488&ssl=1

Hoe? Heel eenvoudig: door in de winkel bewust voor Fairtrade producten te kiezen. Elke aankoop telt deze week als een teken van positief activisme. Wacht dus niet langer en help de vrijwilligers van Oxfam Deinze om dit record te breken, en maak vooral ook van de gelegenheid gebruik om je consumptiegewoonten aan te passen en een keuze te maken op de plaats waar dat het de meeste impact heeft: IN DE WINKEL.

Op zaterdag 14 oktober houden we onze klantendag. Een opendeurdag met hapjes, een wedstrijd, extra info en animatie. We blijven die dag open tijdens de middag. Bijzonder is dat iedereen die een lege verpakking van koffie binnen brengt (gelijk welke verpakking) een volle krijgt (zolang de voorraad strekt)! Allen welgekomen rechtover de vernieuwde academie.

Oxfam-Wereldwinkel Deinze
Ghesquièrestraat 31
9800 Deinze
Telefoon: 09/386.52.56

Openingsuren
Woensdag 8:30 – 12:30, 14:00 – 17:00
Donderdag 16:00 – 18:00
Vrijdag 14:00 – 18:00
Zaterdag 9:30 – 12:00, 14:00 – 16:00 (14 oktober doorlopend open)
Maandag-Dinsdag-Zondag Gesloten

Kies voor duurzame en Fairtrade producten en maak het verschil via je aankopen

Hieronder alvast de vrijwilligers van Oxfam Wereldwinkel Deinze.
Proficiat met jullie jaren inzet voor de derde wereld!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...