Ontdek de nieuwe Movemint hoeve in #Vinkt!

Movemint zit in een nieuw jasje! Movemint uit dezelfde familie van Kids Adventure en Teamadventure heeft nu een nieuwe eigen locatie in Vinkt (Deinze). Een varkensboerderij werd omgetoverd tot de ideale plek om het ganse jaar door teambuildings, trainingen en team events te laten doorgaan. Ze ontvangen jullie in stijl, in een rustige landelijke omgeving en laten jullie de meest memorabele teamactiviteiten beleven, zowel in- als outdoor.

Hun wintertips:
Origineel en actief kerst- of nieuwjaarsevent

Een originele activiteit die de teamspirit bevordert, een gezellig samenzijn, een heerlijk diner in een uniek gloednieuw kader… zij zorgen voor een kerst- of nieuwjaarsfeestje waar de collega’s nog lang zullen over napraten.

Gloednieuw is hun Farm Quest. Het is een combinatie van een escape game en actieve teamopdrachten. Jullie zijn niet opgesloten in een ruimte, maar verkennen de volledige hoeve op zoek naar de oplossing! Ontrafel de raadsels, kraak de codes, leg de juiste verbanden en werk met je team de verschillende opdrachten af. Gebruik ieders talenten en de overwinning ligt in handen van jouw team.

Ontdek meer op www.movemint.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...