Uitzend-selectie bedrijf JobFIXers nu ook in Deinze

Het omstreden uitzendbureau JobFIXers van Philippe Cracco is sindskort ook gevestigd in Deinze, 2 zeer spontane dames hebben er hun uitzendkantoor in het Belga Business Centrum op de Gaversesteenweg, wij kwamen hen toevallig tegen tijdens de ‘uitprobeer vrijdagen’.

JOBFIXERS_DEINZE_Philippe-Cracco
JobFIXers Deinze helpt jou naar de ideale job! Aangezien hun kantoor nog niet op punt staat bevinden ze zich voorlopig in het Belga Business Centrum te Deinze (Gaversesteenweg nr. 55), het historisch pand biedt werkplekken die je kan reserveren per dag, per week, per maand, zoals je het zelf liefst hebt, op vrijdagen in 2017 is het gratis en kan je hun werkruimtes uitproberen en samen met de andere freelancers of bedrijven contacten leggen.

BELGA-VOEDERS-LARD-VANOBBERGEN-WATTS-ON

Omdat je aan de buitenkant van het gebouw niet kan zien dat Jobfixers daar gevestigd is proberen we op deze manier de werkzoekende Deinzenaar in te lichten over dit uitzendbureau. Zij fixen voor ieder van jullie de perfecte job, een drankje en een leuke babbel aan.

Waarom is JobFIXers anders?
JobFIXers gaat niet in op tijdelijke opdrachten en vertrekt vanuit de kandidaat waardoor ze ook niemand achterlaten en iedereen kunnen helpen. Elke kandidaat die bij hen opstart bieden ze een extra service aan door de kandidaten hun vast contract na uitzendperiode klaar te leggen zodat zij zeker weten dat ze bij het bedrijf kunnen blijven verder werken.

Dus ben je nog op zoek naar een vast job of ken je iemand die nog op zoek is? Aarzel dan niet en contacteer JobFIXers Deinze via 09 201 09 67, Laura & Chiara kijken graag uit naar jullie massale komst!

JOBFIXERS_LAURA_DEINZE_Philippe-Cracco

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...