Woensdag 20/12 optreden voor De Warmste Week in JC Brieljant

Net als vorig jaar organiseert de Deinse singer-songwriter Maarten Van den Bossche een actie voor De Warmste Week. Na het huiskamerconcert dat vorig jaar geveild werd voor maar liefst € 2.225 was dit jaar de setlist te koop. Iedereen die dat wou, kon op een nummer bieden. De 10 nummers met het hoogste bedrag op hun naam, haalden de setlist. Het optreden gaat door op 20 december in JC Brieljant.

MusicForLife_Deinze_Warmsteweek_Brieljant_MartenVandenbossche

Na de geslaagde actie van vorig jaar t.v.v. SOS Kinderdorpen, organiseert Maarten Van den Bossche opnieuw een actie in het kader van De Warmste Week. Dit jaar werd niet het optreden zelf, maar de nummers op de setlist verkocht. Iedereen die dat wou, kon op een willekeurig nummer bieden. Dat bracht tot nu toe al €1.490 op.

Op woensdag 20 december vindt het optreden plaats in JC Brieljant. De inkom is gratis en wie nog een vrijwillige bijdrage wil leveren, kan dat doen.

Dit jaar is de actie ten voordele van Stichting Tegen Kanker. Zij zetten zich elke dag in voor betere genezingskansen en betere patiëntenbegeleiding bij kanker. Een doel dat we niet genoeg kunnen steunen.

Iedereen is welkom vanaf 20.30 in JC Brieljant.

De actie werd mede mogelijk gemaakt door JC Brieljant, Stad Deinze en vele Deinzenaren die hun gulle bijdrage reeds leverden.

 MusicForLife_Deinze_Warmsteweek_2Brieljant_MartenVandenbossche

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...