Boerderijwinkel De Wassende Maan verhuist wegens wegenwerken

Vanaf januari staan zware wegenwerken op til in de Beekstraat in Astene. Wegens grote hinder en moeilijke bereikbaarheid verhuist bioboerderij De Wassende Maan haar boerderijwinkel tijdelijk naar een nieuwe locatie.

Vanaf januari 2018 zullen aangekondigde wegenwerken het verkeer in de Beekstraat sterk verhinderen. Bioboerderij De Wassende Maan zal tijdens de werken moeilijk bereikbaar zijn. Vooral voor de boerderijwinkel is dit een streep door de rekening. Om de klanten optimaal te kunnen blijven bedienen opent De Wassende Maan nu tijdelijk een nieuw winkelpand verderop in de Beekstraat.

Naar aanloop naar de wegenwerken verhuist de boerderij haar biowinkel tijdelijk naar een nieuw winkelpand te Beekstraat 119, waar geen werfzone zal komen. Zo kunnen klanten veilig en gemakkelijk blijven komen. Het pand deed vroeger al dienst als opvangcentrum voor vluchtelingen. Na afloop van de wegenwerken verhuist de winkel terug naar de boerderij.

Wekelijks komen honderden klanten boodschappen doen in de grote bio boerderijwinkel van De Wassende Maan. Hier is -naast de groenten van eigen oogst- ook een totaalassortiment aan biologische producten verkrijgbaar. Vanaf woensdag 10 januari kunnen klanten terecht in de nieuwe winkel.

Op vrijdagavond 12 januari blijft de nieuwe winkel extra lang open voor een feestelijke openingsreceptie. De Wassende Maan trakteert op warme winterse dranken bij de vuurkorf om te klinken op de nieuwe winkel én het nieuwe jaar. Iedereen is welkom van 16 tot 20u. Het belooft gezellig te worden!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...