Ponykampen en lessen bij onze buren in Nazareth

Vanaf nu kan je net over de E17 aan Baby’s Corner bij De Jonghe Pony je inschrijven voor kampen, weekendwerking en lessen met pony’s. De bedoeling van de bezielers Robbe & Eva De Jonghe is kinderen respectvol leren omgaan met pony’s, leren genieten van het rijden, plezier maken, leren dat vallen en opstaan erbij hoort, leren doorzetten, …

De ponykampen zijn voor kinderen tussen 5 en 10 jaar, dit wordt georganiseerd tijdens de paas- en zomervakanties. Elke kamp start op maandag tot vrijdag. Een weekje plezier dus tussen de pony’s. Tijdens het schooljaar heb je de weekendwerking, dat zijn dagkampjes tijdens het weekend. De kinderen krijgen individuele lessen en spelletjes in groep.

Meer info? Bekijk hun website op www.dejonghepony.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...