Stefaan De Groote en Tschaapshof vallen in de prijzen

Op de druk bijgewoonde nieuwjaarsreceptie van GroenRood mocht nationaal Groen voorzitter Meyrem Almaci twee prijzen uitreiken aan verdienstelijke inwoners van Deinze-Nevele.

Stefaan De Groote en Tschaapshof vallen in de prijzen

De 3° Lucien Buysseprijs voor moed en enthousiasme ging naar de bezielers van Tschaaphof. De boerinnen Heleen en Sofie begonnen in de Grote Heirenthoek te Nevele met een zelfplukboerderij met verse lokale, biologisch geteelde groenten. De mensen van GroenRood zijn blij met meer korte-keten initiatieven. Dit zorgt ongetwijfeld voor een eerlijker prijs voor de landbouwers en meer kwaliteit op ons bord, met meer respect voor de natuur. De moedige stap van de dames van Tschaaphof om landbouwer te worden wlden ze zeker ondersteunen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...