Biertje uit Gottem binnenkort te drinken in China #wuhan

David Laurier zet binnenkort Deinze op de kaart in China, in Wuhan start hij met een ambitieus project om de belgische eetcultuur in deze miljoenenstad stad te vertegenwoordigen. Op chinees nieuwjaar opent het eerste filiaal TAPZ waar belgische gerechten zullen geserveerd worden.

David kent China en de streek zeer goed, met zijn vorig bedrijf Applitek reisde hij regelmatig naar deze regio en zag wat er ontbrak. Belgisch eten en een goeie pint. Een belgische kok is reeds bezig een paar chinese koks onze keuken aan te leren, zodat de Stoverij met friet en mosselen op onze wijze klaargemaakt zullen worden. Niet enkel deze gerechten zullen geserveerd worden nog andere belgische toppers zullen op de kaart staan.

Verschillende belgische bieren zullen er ook gedronken kunnen worden. Maar ook onze trots van de regio Brouwerij Sint-Canarus zal er ook vertegenwoordigd zijn. Benieuwd hoe ze daar een Potteloereke zullen noemen een “Pot-joke”, en De Maegt van Gottem “The Virgin of Got You”

Alvast veel succes gewenst en wie weet komen we op bezoek! Een volgend filiaal in dezelfde stad staat reeds op de agenda.
En voor onze chinese vrienden
好吃! 並享受我們的美食和我們的文化,並要小心我們的處女從“Gottem”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...