Deinse handelaars stellen lente-en zomercollectie voor op modeshow ‘Fashion Night’

Deinze Winkelstad, stad Deinze en zeventien Deinse handelaars slaan de handen in elkaar voor de Fashion Night, een professionele modeshow. Op dinsdag 20 februari vanaf 20 u. zijn de lente- en zomercollecties te zien op de catwalk in de Brielpoort. Kaarten kosten € 20 in voorverkoop bij de deelnemende handelaars en aan het onthaal van dienstencentrum Leiespiegel.

Op 20 februari 2018 organiseert Deinze Winkelstad in samenwerking met Stad Deinze de Fashion Night: een professionele modeshow met 17 deelnemende Deinse handelaars

Deinze Winkelstad heeft een uitgebreid aanbod aan kledij, modeaccessoires (schoenen, brillen, hoeden, …) en lingerie. Om iedereen kennis te laten maken met de lente-en zomercollecties 2018 organiseren Deinze Winkelstad, stad Deinze en zeventien Deinse handelaars een professionele modeshow op 20 februari 2018: de Fashion Night.

Deelnemende handelszaken

“Fashion Night verloopt in samenwerking met La Strada en uiteraard alle deelnemende handelaars. Er was ruimte voor zeventien handelaars en op enkele dagen waren alle plaatsen ingevuld” stelt Chris Verghote, centrummanager van Deinze Winkelstad. Dominique Fashion, Molders, G Brand, Grusenmeyer Ladies, Nancy Store Ladies, Nancy Store Men, Optiek Lammerant, Tompoes, Schoenen Leroy, Fillies, Ideal Fashion, John’s Boetiek, Lingerie Martieline, Moden Gaby, Optiek Herpol, Cannie –men in style- en Imago tonen elk aan de hand van 14 professionele mannequins hun nieuwe collecties. De styling van de modellen zal gebeuren door Coiffure Au Belle Monde.

Totaalconcept

De Fashion Night is een totaalconcept waarbij uiteraard de modeshow het belangrijkste is, maar daarnaast voorziet Deinze Winkelstad ook diverse eet-en drankstandjes en zorgen DJ Crazy Sir G en saxofonist – gitarist V-Robin voor de afterparty. “De Fashion Night is het ideale netwerkevent, er worden meer dan 1.000 bezoekers, journalisten en opinion leaders verwacht” stelt schepen van lokale economie Bruno Dhaenens.

“Het event is mee tot stand gekomen dankzij de financiële steun van drie hoofdsponsors: KBC, Volvo en Delhaize. Dankzij deze partners kunnen we de modeshow bekendmaken door een volwaardige mediacampagne” besluit Chris Verghote.

Praktisch

Locatie: Brielpoort, Lucien Matthyslaan 9, 9800 Deinze
Datum: 20 februari 2018

Kaarten: Te verkrijgen vanaf 23 januari 2018 via de deelnemende handelaars en via het onthaal van dienstencentrum Leiespiegel (Brielstraat 2). VVK = € 20 (inclusief een glas cava), ADD = € 25 (inclusief een glas cava). Bovendien ontvangen alle aanwezigen een verrassingsgeschenk en krijgen ze de kans om mooie prijzen te winnen (o.a. een reisbon van € 250).  

Programma:
18.30 u. opening deuren
20 u. start modeshow
22 u. – 01 u. afterparty

Info
Chris Verghote, centrummanager – Deinze Winkelstad vzw
[email protected]
www.facebook.com/deinzewinkelstadwww.beleefdeinze.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...