Eating Habits is verhuisd!

Wat een pak nieuwe zaken tegenwoordig in ons Deinze, maar ook zaken verhuizen in onze regio. Eating Habits is er zo eentje, van Sint-Martens-Leerne verhuisd naar Petegem aan de Leie.

Eating Habits

Bij Eating Habits, opgericht door diëtiste Charlotte Vande Riviere, kan je terecht als je advies zoekt voor een gezondere levensstijl, je wilt enkele kilo’s kwijt, voedingsadvies na een operatie, advies i.v.m. voedselallergieën, prikkelbare darmen en zoveel meer.

Maak een afspraak en zij wordt jouw personal coach bij het aanpassen van jouw voedingsgewoontes naar een gezonde(re) levensstijl. Ze helpt jou bij het opstellen van boodschappenlijstjes en weekmenu’s, voedingsetiketten leren lezen waarvoor staan die E’s en die andere dingen.

View this post on Instagram

One of my favo’s! 🙌🏻 Easy peasy, but J U M M I E, but easy peasy! 🥑 Ingrediënten (15 hapjes): 2 avocado’s, 2 lente uien, 1 rode ui, 1/2 rode peper, 15 nacho chips naturel, 1/2 citroen, peper en zout. Bereiding: Prak de avocado’s in een kommetje, snipper de rode ui en voeg dit samen. Snijd de rode peper fijn en voeg dit ook bij het avocado mengsel. Breng op smaak met peper, zout en citroensap. Snijd de lente ui in ringen en meng evenals door het mengels. Neem een nacho chipje, beleg met het avocadomengsel. Tip: het citroensap geeft niet alleen een frisse smaak, maar zorgt er ook voor dat de avocado mooi groen blijft👌🏻 Enjoy! #hapjesforthewin #foodspiration #foodstagram #loveit #avocadolover #avocadolife🥑 #tapaslife💃 #alwaysagoodidea #pureingredients #betterthannachowithcheese #eatinghabitsinspireert #eatinghabits #eatgoodfeelgood #pinkypomme #dietitian #nutritionist #nutritionista #deinze #petegemaandeleie Especially for @mariesophieclaeys 😘

A post shared by E a t i n g – H a b i t s (@eatinghabits.be) on

Dat ze origineel uit de hoek kan komen toont haar Instagram en Facebook pagina, waar ze regelmatig zelfgemaakte hapjes en creaties deelt met iedereen. Benieuwd naar haar muffin receptjes o.b.v. volkoren bloemsoorten & courgette of lekkere gezonde aperitiefhapjes? Volg haar dan zeker of neem eens kijkje op haar website!

Graag persoonlijk voedingsadvies? Maak een afspraak in haar nieuw gezellig kantoor en laat je begeleiden door haar advies. Gezonder eten doet beter leven, niet?

Bezoek haar website voor meer informatie – http://eating-habits.be/

Dit vind je misschien ook leuk...