Eating Habits is verhuisd!

Wat een pak nieuwe zaken tegenwoordig in ons Deinze, maar ook zaken verhuizen in onze regio. Eating Habits is er zo eentje, van Sint-Martens-Leerne verhuisd naar Petegem aan de Leie.

Eating Habits

Bij Eating Habits, opgericht door diëtiste Charlotte Vande Riviere, kan je terecht als je advies zoekt voor een gezondere levensstijl, je wilt enkele kilo’s kwijt, voedingsadvies na een operatie, advies i.v.m. voedselallergieën, prikkelbare darmen en zoveel meer.

Maak een afspraak en zij wordt jouw personal coach bij het aanpassen van jouw voedingsgewoontes naar een gezonde(re) levensstijl. Ze helpt jou bij het opstellen van boodschappenlijstjes en weekmenu’s, voedingsetiketten leren lezen waarvoor staan die E’s en die andere dingen.

Dat ze origineel uit de hoek kan komen toont haar Instagram en Facebook pagina, waar ze regelmatig zelfgemaakte hapjes en creaties deelt met iedereen. Benieuwd naar haar muffin receptjes o.b.v. volkoren bloemsoorten & courgette of lekkere gezonde aperitiefhapjes? Volg haar dan zeker of neem eens kijkje op haar website!

Graag persoonlijk voedingsadvies? Maak een afspraak in haar nieuw gezellig kantoor en laat je begeleiden door haar advies. Gezonder eten doet beter leven, niet?

Bezoek haar website voor meer informatie – http://eating-habits.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...