Patricia Rotsaert kiest voor de N-VA

N-VA Deinze/Nevele kondigt haar eerste kandidaat uit Nevele aan. Patricia Rotsaert (63 jaar) uit Vosselare zal op de lijst staan voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Patricia Rotsaert

“Patricia heeft jarenlang het restaurant/tearoom ‘De Schipperin” op de markt uitgebaat. Nu is ze mede-uitbaatster van het kattenasiel ‘Kat op de dool’.”, zegt Vlaams parlementslid en gemeenteraadslid Sabine Vermeulen. “Haar ervaring in de horecawereld en haar kennis van alles wat dierenwelzijn betreft, zijn troeven die onze afdeling verder inhoudelijk versterkt.”

“Ik voel me zich zeer goed thuis bij de N-VA, want net als ik heeft de partij een groot hart voor dieren.”, motiveert Patricia haar keuze voor de partij. “N-VA is bovendien de enige partij die het thema dierenwelzijn geregeld op de agenda van de gemeenteraad plaatst. In de nieuwe fusiestad is er op vlak van dierenwelzijn veel werk aan de winkel: een degelijk zwerfkattenbeleid, een betere ondersteuning van het asiel, een opvanglocatie voor gevonden honden, losloopzones voor honden, geluidsarm vuurwerk, een dierenagent en educatieve schoolprojecten zijn aandachtspunten waar ik, samen met de N-VA wil aan werken.”

“Omwille van de fusie zijn sinds 1 januari ook de N-VA afdelingen Deinze en Nevele samengesmolten. Onze bestuur telt op dit moment 32 bestuursleden en we merken dat we sterke mensen blijven aantrekken. Patricia is daar opnieuw het bewijs van.”, besluit Sabine Vermeulen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...