Raymond Haerens kiest voor de N-VA

Van een echt wit konijn gesproken, na de aankondiging van ondernemer en Unizo-man Bart Vermaercke kondigt N-VA Deinze/Nevele nog een nieuwkomer voor de lijst van de gemeenteraadsverkiezingen aan.

RaymondHaerens_KiestvoorNVA

Raymond Haerens zal kandidaat zijn voor de N-VA. “Raymond is geboren en getogen in Nevele en woont nu op de Markt van Deinze. Velen onder ons kregen lessen Nederlands, Engels of economie van hem in het College.”, zegt Vlaams Parlementslid en gemeenteraadslid Sabine Vermeulen. “Nu schittert Raymond geregeld op de planken van de toneelgroep Vooruit. En hij is ook actief in de Cultuurraad en in vtbKultuur en heeft jaren lesgegeven aan het Sint-Hendriks-College.

” De N-VA is ervan overtuigd dat ze met Raymond wederom een degelijke en betrouwbare persoon op de lijst hebben, die de partij inhoudelijk verder versterkt. “Op vlak van cultuur is Raymond een klepper.”, klinkt het bij de N-VA.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...