Met Valentijn moet je in Deinze Winkelstad zijn

Met Valentijn gaan heel wat mensen op zoek naar het ideale geschenk om hun geliefde te verrassen. Deinze Winkelstad inspireert de geliefden om de juiste keuze te maken via de winkelgids op beleefdeinze.be. Verder wordt er samen met 76 Deinse handelaars een unieke Valentijnsfeer gecreëerd in de stad. Kan je echt niet kiezen? Dan is er de Deinse cadeaubon, verkrijgbaar aan het onthaal van dienstencentrum Leiespiegel en bij de dienst toerisme.

Valentijn Deinze Winkelstad

Dankzij het grote en diverse aanbod van handelaars en horecazaken heeft Deinze Winkelstad heel wat te bieden als het aankomt op het ideale Valentijnsgeschenk: leuke bars en bistro’s, gezellige restaurants, schoonheidsspecialisten, cadeauzaken, juwelen, bloemen, een goed boek, lingerie, pralines, decoratie en nog zoveel meer.

Wil je de jacht op het perfecte cadeau goed voorbereiden? Snuister dan eerst even in de Deinse winkelgids op www.beleefdeinze.be, met daarin meer dan 100 mogelijke adressen om hét Valentijnscadeau te vinden.

Kuier je liever in de stad? Dan word je ondergedompeld in een unieke Valentijnsfeer. Samen met 76 Deinse handelaars worden winkels aangekleed met een tapijt in hartenvorm en andere romantische decoratie.

Kan je echt niet kiezen? Of laat je je geliefde liever zelf een cadeau kiezen? Koop dan een Deinse cadeaubon die je bij bijna alle Deinse handels- en horecazaken kan inwisselen. De bon is verkrijgen aan het onthaal van dienstencentrum Leiespiegel en bij de dienst toerisme. Meer weten? www.deinze.be/cadeaubon.

Info
Chris Verghote, centrummanager
Deinze Winkelstad vzw
[email protected]www.facebook.com/deinzewinkelstadwww.beleefdeinze.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...