Unizo Nevele en Deinze verbroederen op nieuwjaarsreceptie

Op vrijdag 26 januari kwamen meer dan 200 leden van Unizo Deinze en Nevele samen voor een nieuwjaarsreceptie in de ruime toonzaal van Garage Van den Poel Motors, Ford verdeler in Deinze. Samen met de familie Van den Poel klonken ze op de toekomstige nauwe samenwerking van de twee Unizo ploegen.

Unizo Nevele en Deinze verbroederen op nieuwjaarsreceptie

In hun speech verwezen de beide voorzitters (Lieve D’haenens van Unizo Nevele en Valerie De Ruyck van de Unizo ploeg in Deinze) o.a. naar een eerder gehouden werkvergadering. Tijdens die vergadering waren een 20-tal ondernemers van Deinze en Nevele aanwezig om ideeën naar voor te brengen om tot een aantrekkelijke en dynamische fusiestad te komen voor de ondernemers. Daarbij werden vooral de mobiliteit, handelskernversterking en ondernemersruimte als belangrijkste werkpunten voor de komende legislatuur van onze fusiestad naar voor geschoven.

Filip Van den Poel, zaakvoerder van het gelijknamig gastbedrijf, sprak over de lange geschiedenis waarop zijn succesvol bedrijf kan terugblikken (zijn grootvader is gestart in 1923) en toonde aan dat zijn KMO klaar is om de toekomst in te duiken met gebruik van de nieuwste technieken, doorspekt met de oorspronkelijke principes van zijn ouders en grootouders zoals het respect voor de klant.

Bij het verlaten van de zaal, was er nog een verrassing voor de aanwezige dames, die een leuk aandenken kregen, geschonken door Eurotuin.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...