11.11.11- omhaling terug een groot succes

160 mensen haalden bij de laatste 11.11.11-actie meer dan 20.000 euro op voor projecten in het Zuiden.

111111 omhaling terug een groot succes

Op een bedankingsreceptie voor de medewerkers aan de actie werden de resultaten van de laatste 11.11.11-actie bekend gemaakt. De teller ging terug over de 20.000 euro. Een helft daarvan werd opgehaald met de deur aan deur actie. Zo’n 100 volwassen vrijwilligers en 60 jongeren van de jeugdbeweging gaven het beste van zichzelf. Djemba, Scouts en JNM waren massaal aanwezig. Nieuw was de educatieve namiddag voor de jongeren. De jeugdbewegingen gaven het beste van zichzelf op de dansvloer en de djembe’s. Ook het thema van de campagne , ‘Allemaal mensen’ , voor een humaan migratiebeleid, kwam goed uit de verf in de vertelhoek. In 2018 gaat het 11.11.11-comité al eens gluren over de grenzen om de fusie voor te bereiden. Mensen die zin hebben om mee te werken aan de voorbereiding of op de dag zelf kunnen steeds contact opnemen met de dienst Welzijn of Peter Parmentier via [email protected].

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...