Hartedeken doet een “one-naai-stand” in Deinze

Op woensdag 14 maart gaat alweer een Hartedeken naaisessie door. Vanaf 18u30 tot 21u30 kan je hen vinden in de polyvalente zaal in Dienstverleningscentrum Heilig Hart (Leernsesteenweg 53, 9800 Bachte-Maria-Leerne). Omdat het die week ook “Week van de Zorg” is, doen ze van Hartedeken een specialleke: de Hartedeken one-naai-stand. Omdat de “Dag van de Zorg” en “Week van de Zorg” een brug wil zijn tussen het grote publiek en de zorgsector, willen ze het grote publiek en de buren van hun centrum laten kennis maken met Hartedeken.

Hartedeken

Wat is een Hartedeken?
Hartedeken bestaat uit een groepje vrijwilligers die één avond per maand samen komen om Hartedekentjes te naaien, breien of haken voor kinderen en volwassenen met een beperking. Die dekens geven dat beetje extra warmte aan zij die er het meeste nood aan hebben. Hun groepje bestaat uit collega’s die in het DVC werken, maar ook uit vrijwilligers. Iedereen is meer dan welkom bij hen! Ze bestaan nu zo’n drie jaar en verdeelden al 125 Hartedekens!

Je kan het dus zien als een Hartedeken opendeurdag!

Vanaf 18u30 tot 21u30 is iedereen die het wil welkom in DVC H.Hart. Volg gewoon de bordjes vanaf de hoofdingang. Ben je gewoon benieuwd wat ze doen? Of nog beter, wil je -geheel vrijblijvend- eens komen meenaaien? Kom dan gerust langs om de sfeer op te snuiven.

Een warme ontvangst verzekerd!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...