Sabine Vermeulen lijsttrekker voor N-VA

Vlaams Parlementslid en gemeenteraadslid Sabine Vermeulen (46 jaar) werd vorige week voorgesteld als lijsttrekker voor de N-VA in Deinze en Nevele. Op de tweede plaats komt de OCMW-voorzitter en schepen van sociale zaken Jan Pauwels uit Merendree. De lijstduwersplaats wordt ingenomen door gemeenteraadslid en huisarts Paul Soetaert uit Petegem.

Sabine Vermeulen lijsttrekker voor N-VA

Voor de N-VA-afdeling in Deinze/Nevele is het een evidentie dat Sabine Vermeulen de kopvrouw wordt. “Sabine heeft de afgelopen jaren bewezen een dossiervreter te zijn, die vanuit de oppositie weegt op het beleid en vaak met eigen constructieve voorstellen komt. Met haar ervaring en dynamisch karakter is Sabine de voortrekker van onze lokale afdeling”, zegt N-VA-voorzitter Peter Broeren. “En met Jan Pauwels hebben we een zeer degelijke en politiek beslagen Nevelse kandidaat op de tweede plaats.”

Sabine Vermeulen wil met de N-VA een leidende rol in de fusiestad spelen. “Ik wil voor het beste resultaat ooit gaan, want de uitbouw van de fusie is een opdracht die we met de N-VA willen opnemen. De N-VA wil meeschrijven aan een nieuw hoofdstuk in de rijke geschiedenis van Deinze en Nevele. We willen deze verantwoordelijkheid opnemen voor Deinze, voor Nevele en alle inwoners.”, motiveert Vermeulen.
Vermeulen startte haar politieke carrière in 2006. Sinds 2012 zetelt Vermeulen aanvankelijk in de senaat en nu in het Vlaams parlement. Maar dat mandaat zet ze niet verder als ze tot burgemeester van Deinze wordt verkozen, aldus Vermeulen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...