KDTC is klaar voor de lente!

KDTC maakt zich op om de lente met open armen te ontvangen. Naast reeds 4 outdoor en 3 indoor tennisterreinen, 2 petanqueterreinen, kijken ze nu uit naar de komst van 2 splinternieuwe padelterreinen. Voor de personen die padel nog niet kennen, deze sport is de snelst groeiende sport ter wereld en is aan een serieuze opmars bezig binnen Vlaanderen.
De sport is afkomstig vanuit Mexico en is zo overgewaaid naar onze zuiderburen. Sedert 5 jaar sijpelt het hier en daar binnen in Vlaanderen maar nu Tennisvlaanderen zich er achter geschaard heeft en Padel By Tennisvlaanderen de organisatie van de interclub en tornooien op zich neemt, is de sport echt aan het boomen!

https://i0.wp.com/www.deinzeonline.be/wp-content/uploads/2018/03/padel_Deinze_terreinen_KDTC.jpg?resize=1200%2C630&ssl=1

Op vrijdag 13 april zullen de terreinen speelklaar zijn en daarom nodigen de uitbaters ook iedereen van Deinze en omstreken uit om kennis te maken met de nieuwe sport op zaterdag 14 en zondag 15 april. Iedereen die wenst kan een gratis les volgen en ook nog een gratis speelmoment boeken via [email protected].
Zelf spelen de vrij nieuwe uitbaters Ief Nollet en Bastiaan De Waele al mee in de interclub en zomertoernooien. De club zelf organiseert deze zomer ook verschillende tornooien voor alle niveau’s. Door deze nieuwe sport te introduceren hopen Ief en Bastiaan op een nieuwe ledenstijging en hopen ze om boven de 500 leden te gaan tegen het eind van de zomer.

Naast de nieuwe sport blijft KDTC in hoofdzaak natuurlijk wel een tennisclub. Wat we niet wisten was dat deze club ook heel wat talentvolle spelers heeft rondlopen.
Deze lente komt de eerste ploeg van de heren zelfs uit in EERSTE nationale. Deze ploeg bestaat uit 6 vrienden die reeds meer dan 5 jaar samenspelen. Dit in tegenstelling tot andere ploegen in hun poule die werken met buitenlanders. Sommige van deze spelers staan zelf in de top 100 van de ATP wereldranglijst. Verder is er ook een enorme groei geweest qua aantal spelers en in totaal zullen er maar liefst 21 interclubploegen deelnemen aan de competitie in de lente. Iedere maandagavond organiseert de club ook een meet and play voor elke liefhebber van tennis. Tijdens deze avond worden er dubbels georganiseerd tussen 19 en 21u.

https://i0.wp.com/www.deinzeonline.be/wp-content/uploads/2018/03/kdtc_Tennisclub_Deinze.jpg?resize=1200%2C630&ssl=1

Ben je meer liefhebber van een rustigere sport, dan kan je hiervoor ook terecht op KDTC.
Met twee uiterst aangename petanquebanen kan je hier ook een super gezellige avond beleven met misschien hier en daar een rosé’tje dabei.

Niet te vergeten, kan je hier ook van dinsdag tot en met zaterdag terecht voor een uiterst goede prijs/kwaliteit dagschotel of menu à la carte. Met de ruime parking heb je altijd plaats dichtbij!!

Weet je eens niet wat gedaan tijdens de lente of zomer: 1 adres: kouterlosstraat 125! Bezoek zeker hun website voor up to date informatie https://kdtc.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...