Milo Meskens eert Deinze met een exclusief try-out concert

Milo Meskens stelt op 30 maart zijn eerste debuutplaat “contrast” voor, maar voor hij dat doet, geeft hij de kans aan Deinzenaren om een exclusieve try-out bij te wonen in jeugdhuis Brieljant op woensdag 28 maart om 20u.


2017 was een succesjaar voor Milo Meskens met zijn hits “Twenty One” en “New Beginning”, maar 2018 belooft nog beter te worden voor de singer-songwriter uit onze streek. Met zijn debuutplaat “Contrast” klopt hij hard op de deur van de doorbraak.

Brieljant is de plaats waar het ooit begon voor Milo, en we zijn blij dat hij ons niet is vergeten” zegt schepen van Jeugd en Cultuur Rutger De Reu. “Net voor hij definitief doorbreekt, met onder meer een optreden in de AB, brengt hij zijn eerste plaat in try-out in ons jeugdhuis. dat is een enorme eer voor ons.”

“Bovendien past dit in de weg die we met het jeugdhuis al enkele jaren inslaan. We willen jongeren kansen geven om zich muzikaal te ontplooien. Onder meer Milo Meskens toont dat dat mogelijk is. Hij ondersteunt die visie trouwens ook, onder meer door zijn engagement als jurylid in Tomorrowband, onze zoektocht naar lokaal jong muziektalent.”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...