Hoogdag voor de koers #RVV komt naar Deinze – video

Helaas ons aprilvisje voor dit jaar!…

Bij insiders was het al langer geweten, maar vandaag werd het tot grote tevredenheid voor de start in Antwerpen aangekondigd dat in 2020 de Ronde van Vlaanderen zal starten in Deinze. Wij kregen nog net onze burgervader te pakken voor een interview.

Met de start van de Ronde van Vlaanderen in Deinze zal Deinze zich nog meer op de kaart zetten als fietshoofdstad van Vlaanderen. Ook Wim van Herreweghe het gezicht van de Ronde bij Flanders Classic en inwoner van Deinze speelde hierin een belangrijke rol; “De rijrichting van de Tolpoortstraat was cruciaal in dit dossier en zo haalde Deinze het nipt van andere steden.”

Wij kijken er alvast naar uit.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...