Thibaut Courtois onverwachts te gast bij KMSK Deinze

Dit weekend had de match KMSK Deinze – K.Berchem Sport plaats, de voorlaatste thuismatch van Deinze. Bij aanvang wist niemand dat Thibaut Courtois zou langskomen. Onze nr. 16 Seppe Brulmans middenvelder bij KMSK Deinze is samen opgegroeid met Thibault, hij kwam supporteren voor zijn jeugdvriend Seppe.

Voor de kids die aanwezig waren was dit een fantastisch moment: Instagram en Facebook werden tijdelijk overstelpt met foto’s. Alsook de vrouwelijke supporters onder ons (mezelf incluus) vonden het uiterst aangenaam om met Thibault een selfie te nemen.

Veel respect voor deze Belgische legende, nadat hij een match had gespeeld in Chelsea kwam hij nog eens binnen om onze familiale club even gedag zeggen. Maar vooral hij onderging de vele aandacht de vraag om op de foto te gaan zonder meer… Nadat iedereen uiteindelijk op de foto stond en de aandacht wat geluwd was, werd hij snel een deel van onze spelersfamilie en zaten ze allen gezellig nog enkele uren na te praten…

Tekst en foto: Tine Soenen

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...