Bouw op 2 juni mee aan Gezonde Buurt

Je wilt in je buurt, met je vereniging of met je school een gezonde activiteit op poten zetten? Dat kan vanaf nu heel gemakkelijk met Gezonde Buurt. Gezondheid is misschien wel het allerbelangrijkste in een mensenleven. Lichamelijk gezond zijn en  ook geestelijk fit zijn. Sociaal actief zijn. Zorg dragen voor anderen. Én het gevoel hebben dat we een nuttig leven leiden. Gezond zijn in de breedste zin, dat ligt het snelst binnen bereik als je er samen voor gaat. En dat is precies wat Gezonde Buurt wil doen. Door mensen samen te brengen, met elkaar te verbinden, willen we ze zich laten inzetten voor gezondheid in hun buurt. Op zaterdag 2 juni (10u-13u) evenement rond gezonde buurt in Driespoort shopping.

Foto via Ethel Van Hoe

Met Gezonde Buurt, een nieuw initiatief van CM, kun je heel eenvoudig in je buurt, met je vereniging of met je school gezondheidsinitiatieven organiseren. Op www.gezondebuurt.be vind je tal van kant-en-klare ideeën. Je eigen gezondheidsmagazine maken, oordopjes uitdelen op een plaatselijk festival, een cursus stoelyoga inrichten, een publieksactie over slapen doen … er is ontzettend veel mogelijk. En wat je ook doet, jij zit aan het roer van de activiteit. CM ondersteunt op verschillende vlakken. Iedereen kan trouwens een Gezonde Buurt-activiteit organiseren, ook niet-CM-leden.

Zelf een ijzersterk gezond idee?
Op zaterdag 2 juni zetten wij op zeven verschillende plaatsen in Oost-Vlaanderen een Gezonde Buurt-bank. Ontdek wat Gezonde Buurt is en test ondertussen gratis een aantal van de activiteiten uit. Heb je zelf een idee over gezondheid? Kom het ons vertellen. We denken met je mee.

Waar?
Driespoort Shopping – Gaversesteenweg 48
Van 10 uur tot 13 uur

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...