WK matchen live op groot scherm in kolkend WK dorp in hartje Deinze!

Van 18 juni t.e.m. 15 juli 2018 wordt het Sint-Poppoplein omgebouwd tot een WK-voetbaldorp en zomerdorp Chez Popo. Een maand vol Duivels plezier staat voor de deur. Het WK voetbal wordt in alle steden gevierd. Ook Deinze laat de WK-gekte niet zomaar aan zich voorbijgaan. Straffer nog. Niet alleen de voetballiefhebbers worden een maand lang verwend dankzij een heus WK-dorp maar ook de niet-voetbalfans worden in de watten gelegd met een hippe zomerbar Chez Popo.

Van 18 juni t.e.m. 15 juli is het Sint-Poppoplein een groot WK-dorp. Iedereen is welkom om alle WK-wedstrijden live te volgen op een professioneel ledscherm van 15m² met top resolutie. Tijdens de wedstrijden kunnen de aanwezigen de dorst lessen en de honger stillen in de talrijke kraampjes rond het plein.

De wedstrijden waarbij de Rode Duivels aan zet zijn, worden een super groot feest. Dan zijn er extra kraampjes die ingevuld worden door volgende Deinse handelaars: Donky’s, Chloe’s lounge & tapas bar, Hallepoort, De Saga, Blackbox, Het Groot Verzet, Bar & Zo, New Derby en Fstvl Deinze. Er zijn vip-bars voor bedrijven, dj’s, kinderanimatie en unieke Rode Duivels aankleding. Het WK-dorp in Deinze wordt The place to be voor groot en klein.

Zomerdorp Chez Popo

Ook als er geen WK-wedstrijden zijn, zomert het op het Sint-Poppoplein want dan wordt het plein omgebouwd tot een zomerdorp. Naast de unieke aankleding (strand, palmbomen, strandstoelen, …) worden er talrijke animaties voorzien: dj’s, optredens , buitencinema, beachvolleybaltornooien, handelaars- en netwerkevenementen met vooraanstaande sprekers, LET’S HAVE A LUNCH WITH (i.s.m. lokale handelaars), Apéro Sundays, … De zomerbar wordt gecoördineerd door Clement Goeminne en Louis Sollie en is in samenwerking met Deinze Winkelstad.

Het WK- en zomerdorp Chez Popo is gedurende de volledige maand gratis toegankelijk. Dit event is tot stand gekomen dankzij de volgende partners: Carrefour, Primus, Hyundai, Poliakov, Lastrada, stad Deinze en Deinze Winkelstad.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...