15 jaar Teamadventure een shot in de roos

Zondag 3 juni was het verjaardagsevenement voor Teamadventure die reeds 15 kaarsjes mocht uitblazen. De jeugd van Deinze en omstreken keek hier al weken naar uit. Hun helden van Ketnet de “Helden” kwamen langs om het beste van zichzelf te geven, dit om ​ de verjaardag van Teamadventure ​ extra in de kijker te plaatsen.

Het team van Teamadventure had een uitdagend obstakel parcours opgebouwd op hun tereinen. De vele kids genoten hier van en het wachten op hun “Helden” werd hiermee ruim gecompenseerd. Het prachtige weer​ zorgde voor een leuk festival-sfeertje, waar jong en oud gezellig samen genoten.

15 jaar Teamadventure hoe kijk je hierop terug?

Daan: “Het was tot nu toe een schitterend avontuur. Een avontuur van groeien, uitbreiden en verhuizen, maar met één rode draad: blije gezichten van duizenden kinderen die bij ons op sportdag, sportkamp, verjaardagsfeestje of andere leuke actieve events komen! En daarvoor doen we het.” ​

Een namiddag zoals deze is dit iets die de komende jaren terug op het programma kan staan?

Daan: “We kijken er zeker naar uit om volgende mijlpalen te vieren! We zijn enorm blij met de grote opkomst en het enthousiasme van iedereen, dus wij hopen effectief om er nog eens 15 jaar te kunnen bij doen op die manier! En uiteraard mag dat dan ook niet onopgemerkt voorbijgaan.”

Meer info over Teamadventure en hun activiteiten kan je terug vinden op hun website.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...