Green River Cruising terug een succes!

Glimmende wagens en een zonnige dag, ideale combinatie voor alweer een record opkomst. Het begint een traditie te worden, begin juni is de afspraak voor de autoliefhebbers en Rockabilly op de markt in Deinze. Green River Cruising brengt het beste van autotuning en mooie oude auto’s samen op dit evenement.

Wie wou genieten van oldtimers, muscle cars, hot rods, lowriders, leadsleds, air cooled cars, Harley’s, pick up’s , Van’s, American Trucks was hier op het juiste adres.

De opkomst was terug zoals de vorige jaren een voltreffer, er waren terug een pak wagens ingeschreven voor dit leuke evenement.  Dit alles werd afgewisseld door enkele bijhorende verkoopstanden, met enkele live optredens op de achtergrond.

Het was ook een leuk zicht toen de kerkgangers uit de kerk kwamen en de blitse trucks bewonderden en hun wekelijks klapke deden tussen de auto’s. Hieronder hebben we een galerij aangemaakt met ons bezoekje rond 11u.

 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...