Dansen, Feesten en Ontbijten in CAFE INterieur!

Waarom de boel niet eens op zijn kop zetten dacht Hannes Careel, zaakvoerder van CAFE INterieur. Waarom de dag niet eens met een knalparty starten  in plaats van steeds op het einde van de dag te feesten. Zondagochtend 27 mei kan je bij CAFE INterieur ontbijten en dansen van 9.00-12.00! Een ware Good Morning Breakfast Party!

cafeinterieur-partyHardy

‘In CAFE INterieur probeer ik zoveel mogelijk van mijn passies samen te brengen. Twee daarvan zijn de basis van mijn zaak: koffie en interieur. Natuurlijk heb ik nog veel meer passies zo ben ik ook een grote muziekliefhebber en hou ik van dansen. Daarom wou ik dit ook eens in het CAFE INterieur concept integreren en wou ik graag eens een goed feestje houden. Omdat ik ook graag net iets buiten de lijntjes kleur dacht ik waarom niet gewoon eens een Breakfastparty organiseren.  Het lijkt me alvast uniek en gewoon super de maks!
DJ Enko (Scouts en Gidsenbal – Souplex Afterwinterparty) zorgt voor de partymuziek en er zal een walking breakfast van koffiekoeken voorzien worden en onze stoelen en tafels worden langs de kant gezet zodat de beste danspasjes bovengehaald kunnen worden. Wat heb je nog meer nodig om je dag te starten!

Zelf aan opvang voor de kids is er gedacht. Deze kunnen immers terwijl de ouders  de beentjes zwieren in CAFE INterieur, vertoeven in de ateliers van TOEK waar ze zich bij Petra Depoorter volledig creatief mogen uitleven!

Prijs voor zowel kinderen als volwassenen is 9 EUR en tickets zijn te koop tot vrijdag 25 mei in CAFE INTerieur.
Voor die prijs krijgen de volwassen een leuk feestje met 3 koffiekoeken en een warme drank. De kinderen krijgen dan weer 2 koffiekoeken, fruitsap en een te gekke creatieve workshop.
Plaatsen zijn beperkt en tickets zijn te koop in CAFE INterieur.

Zin in een net iets anders feestje? Zin om de dag te starten met een KNALLER!
CAFE INterieur is zoals steeds the place to be!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...