Karen Van De Weghe kandidaat voor Open Deinze

Open Deinze maakte deze week opnieuw 1 van haar kandidaten bekend. De oudste dochter van SK-Deinze voorzitter en ondernemer Denijs Van de Weghe en Kathleen Gevaert, vervoegt de stadslijst Open Deinze.

Karen Van De Weghe kandidaat voor Open Deinze

Karen Van De Weghe (27) treedt daarmee in de voetsporen van haar ouders, die in het verleden beiden politiek actief waren bij Open VLD Deinze. Kathleen Gevaert zetelde van 2010-2012 in de ocmw-raad en Denijs Van De Weghe was voorzitter van de afdeling en 3 jaar gemeenteraadslid. In 2016 werd Denijs opgevolgd door Tom Van Nieuwenhuyse.

Karen is apotheker en groeide op in Astene. Ze liep school in Basisschool Mozaik en nadien in het College in Deinze. Na 16 jaar verhuisde ze naar Meigem/vinkt.

Dochter Karen zet nu zelf haar eerste stappen in de politiek bij Open Deinze. “Karen is al van jongs af geëngageerd . Ik leerde haar kennen als verantwoordelijke en geëngageerde leidster bij KSA Deinze-Astene. Toen ik er hoofdleider was kon ik steeds op Karen rekenen” aldus voorzitter Bart Vandekerckhove.

Lijsttrekker Norbert De Mey is trots: “Ik ben fier Karen te mogen voorstellen. Met Karen hebben we opnieuw een jonge, dynamische vrouw op onze lijst.” De kandidate van Open Deinze uit Meigem wil zich inzetten voor de sport en de gezondheidszorg; voor zowel jong als oud.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...