DeinzeOnline

De stratenplannen van Deinze en Nevele zijn op!!!!

GroenRood ondervond zelf dat in Deinze en Nevele geen stadsplannen meer te verkrijgen zijn. Ze vragen om daar dingend iets aan te doen.

Bram Stroobandt: ‘Er waren enkele Hongaarse toeristen die een stadsplan vroegen om een wandeling door Deinze te maken. Ze konden niet geholpen worden omdat er geen plattegronden meer voorradig waren. Navraag leerde ons dat er door de fusie geen stadsplannen meer gedrukt werden. Ook van de balie van het stadhuis keerden enkele leiders van de jeugdbeweging met lege handen terug. Zij wilden hun straatactie plannen maar konden op zoek naar een ander middel om hun leden uit te sturen. In Nevele zit men met het zelfde probleem. Ook daar is geen plan meer te verkrijgen. Op hun website lezen we : ‘Omwille van de fusieplannen, wordt deze versie enkel nog digitaal verspreid.’

GroenRood vraagt aan het stadsbestuur om zo vlug mogelijk nieuwe plannen te voorzien en in tussen tijd met kopieën te werken. Het kan niet dat we al sinds maart zonder plannetjes zitten. Met de grote vakantie voor de deur kunnen we de vakantiebezoekers toch niet in de kou laten. Zonder deze minimale service is het niet zo nuttig om reclame te maken voor onze mooie streek.