Souplex maakt van elke match van de Belgen een echt feest voor jong en oud!

Nu donderdag gaan de deuren reeds om 17u open bij Souplex voor de WK match van België tegen Engeland. Het belooft een zwoele avond te worden en DJ Enko stuwt de temperatuur zo mogelijk nog wat omhoog met een stomende DJ-set vanaf 18u. Om 20u kan je binnen de wedstrijd bekijken. Er staan maar liefst 3 grote schermen opgesteld zodat je overal perfect zicht hebt op de wedstrijd.

Je kan zorgeloos je kinderen laten mee feesten en supporteren. Zij kunnen bij elke wedstrijd gratis spelen in de binnenspeeltuin van Kids Adventure of hun geluk beproeven bij één van de voetbalspelletjes buiten.

meer info op de facebookpagina van Souplex! www.facebook.com/souplexdeinze/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...