Fluffy gaat in de politiek

Fluffy, ofwel Bart Vanhyfte gaat in de politiek. De CD&V haalt op het laatste moment nog een grote vis binnen. De alom bekende straatveger, kwamen we vroeger meermaals in de straten van Deinze tegen, hij dweilde letterlijk elke straat van Deinze :). Bart Vanhyfte (41 jaar) zal zijn collega brandweerman Pascal Cocquyt (30ste plaats) uit Leerne vervangen op de lijst van CD&V.

CD&V stelt met Bart Vanhyfte(41jaar) hun laatste kandidaat op de lijst voor. Hij is ook lid van de vrijwillige brandweer in Deinze. Bart woont in Petegem en is actief in talrijke verenigingen. Tot enkele jaren terug werkte Bart bij de technische uitvoeringsdienst van de stad Deinze. Hij is gehuwd met Valerie De Smet en is de papa van Julie en Maxim.

“Bart is onze Vincent Kompany, het sluitstuk van onze lijst”, weet lijsttrekker Jan Vermeulen (CD&V). Hij kent de stad door en door, want hij doorkruist de stad elke dag beroepshalve met zijn vrachtwagen. Zijn praktische kennis zal zeer nuttig zijn om de verkeersveiligheid en de mobiliteit te verbeteren. Bart is ook een zeer volks figuur en zorgt ervoor dat onze lijst nog meer aansluit bij de Volkspartij die we opnieuw zullen worden.

Bart krijgt de 30ste plaats op de lijst en vervangt Pascal Cocquyt, die zich beroepshalve terugtrekt. De ene brandweerman vervangt de andere. Ook dat is een belangrijk signaal die CD&V wil uitsturen naar de vrijwilligers. “We moeten blijven inzetten op onze vrijwilligers in Deinze en Nevele”, dat zorgt ervoor dat de rekening van de brandweer betaalbaar blijft.  

Bart is de persoon links.

 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...