Vosselare Put, aangepaste verkeersmaatregelen

Om de veiligheid van alle bezoekers, zwemmers en omwonenden te garanderen zullen de Leieoever ter hoogte van Astene Sas en de Kleine Pontstraat tot aan Vosselare Put vanaf 5 juli tot en met 31 augustus 2018 verkeersvrij zijn en dit van zodra de parkeercapaciteit van de parkings aan Vosselare Put bereikt wordt. Dit geldt uiteraard niet voor de bewoners en het plaatselijk verkeer.

De vzw Vrienden van Vosselare Put, adviseren jullie om zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar het domein te komen.
Op hittedagen zijn de parkeerplaatsen snel ingenomen. De massale toestroom van wagens die geen plaats meer vinden, de onmogelijkheid voor wagens om Vosselare Put te verlaten, brengt het verkeer tot stilstand wat onder meer een vlotte bereikbaarheid van de site door veiligheidsdiensten en de omliggende bewoners zeer sterk belemmert.
De vzw vrienden van Vosselare Put zal op diverse locaties parkeerwachters inzetten om deze verkeerschaos zoveel als mogelijk te beperken. Politie zal ingeschakeld worden indien men zich niet houdt aan de instructies van de parkeerwachters.
Vosselare Put is gelegen aan de oude Leiemeander te Astene. De 4,7 km kilometer meander ontstond rond 1860 toen een deel van de Leie gekanaliseerd werd.
De vzw Vrienden van Vosselare Put zetten zich belangeloos in om dit unieke stukje natuur in Deinze, de unieke sfeer en het unieke karakter ervan te behouden.
Wij hopen dan ook op uw begrip voor deze maatregelen!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...