Kruispunt De Prijkels vrijdag terug open

Vanaf vrijdag 13 juli 2018 zijn stad Deinze en bedrijventerrein De Prijkels opnieuw bereikbaar via de N35 Gaversesteenweg. De aannemer volgde de strikte werkplanning op, waardoor de ontsluiting van de gewestweg tijdig gerealiseerd wordt.

“Er zijn geen noemenswaardige problemen geweest bij de werken. We hebben de goede beslissing genomen om de stad en de industriezone bereikbaar te houden via de tijdelijke doorgang ter hoogte van bedrijf Perrigo in de Prijkelstraat” stelt burgemeester Jan Vermeulen. “De heraanleg en het terug openstellen van het kruispunt zal voor een vlottere in- en uitstroom van Deinze zorgen” besluit Bart Van Thuyne, schepen van mobiliteit.

Na het bouwverlof wordt een gedeelte van de Lulstraat afgesloten en ligt de focus op de aanpassingswerken op de N494. Ook de nutsleidingen op de centrale as tussen de N35 en de N494 worden aangelegd. Begin augustus volgt de nodige communicatie via de website van Veneco en de nieuwsbrief.
Inschrijven hiervoor kan via https://www.veneco.be/nl/bedrijventerreinen-en-reconversieprojecten/detail/de-prijkels

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...