Fusiefeest Deinze Nevele een schot in de roos

Vanaf volgend jaar vormen Deinze en Nevele samen één stad. Het gemeentebestuur van Nevele en het stadsbestuur van Deinze wilden deze historische gebeurtenis niet zomaar laten voorbij gaan en organiseerden voor alle inwoners van Deinze en Nevele een echt “Fusiefeest”.

Geen idee wat de definitie van een fusiefeest is, maar aan de vele stralende gezichten van de bezoekers en lachende kindergezichtjes zag je dat ze wel in het opzet geslaagd waren.

Vele jonge gezinnen zakten af naar Ooidonk, waar de jongsten onder ons verwend werden met een aantal leuke attracties van Team Adventure uit Deinze. Boogschieten, ringen gooien en met kajaks rond de kasteelmuur varen. Wie zal later kunnen zeggen dat hij met een kano rond Ooidonk kasteel vaarde?

De vele foodtrucks zorgden voor een leuke en losse sfeer. Ook de ontdekking uit Hansbeke foodtruck Santé was aanwezig (Op onze Instagram Story van vrijdag kon iedereen meegenieten van Santé) en iedereen was aan het genieten van de lekkere hapje en drankjes.

De meeste mensen kwamen toch voor de optredens van Johan Verminnen en de Romeo’s of waren het de fusieboys zoals de burgemeester Jan Vermeulen van Deinze ze aankondigde samen met de burgemeester Johan Cornelis van Nevele.

We zagen dat de “Deinzenaren” goed overeen kwamen met de “Nevelaars” en omgekeerd!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...