Koop nu vrijdag en zaterdag een vaderdaggeschenk en de vaders kunnen gratis ontbijt.

Voor de derde keer op rij organiseert Deinze Winkelstad een ‘Happy Daddy’-actie rond vaderdag, waarbij de vaders extra verwend worden. De actie is eenvoudig: koop een vaderdaggeschenk in Deinze Winkelstad op vrijdag 8 of zaterdag 9 juni en krijg een Happy Daddybon voor een uitgebreid ontbijt op zaterdag 23 juni op het Sint-Poppoplein.

vaderdag-Banner_Deinze
Deinze Winkelstad en stad Deinze lanceerden twee jaar geleden een eerste vaderdagactie. Doel van de campagne? Klanten stimuleren om een vaderdaggeschenk te kopen bij een Deinse handelaar en de vaders nog eens extra verwennen met een leuk event achteraf. ‘Het initiatief is telkens een schot in de roos’ zegt centrummanager Chris Verghote, ‘dus hebben we besloten het concept van de Happy Daddybon te behouden’. Dit betekent dat ook dit jaar de papa’s terug in de watten worden gelegd. Koop een vaderdaggeschenk bij één van de Deinse handelaars op vrijdag 8 of zaterdag 9 juni 2018 en je krijgt een gratis Happy Daddy breakfastbon mee naar huis.

Met deze bon worden de vaders verwend met een uitgebreid ontbijt op zaterdag 23 juni tussen 9 en 12 u. op het Sint-Poppoplein. Op dat moment is het plein immers omgetoverd tot de zomerbar ‘Chez Popo’. De ideale omgeving om vaderdag een tweede keer te vieren. Bovendien wordt de WK-wedstrijd van de Rode Duivels tegen Tunesië om 14 u. ook uitgezonden op het professionele ledscherm op het Sint-Poppoplein. Dit initiatief is tot stand gekomen dankzij de partners Primus, Poliakov, Hyundai, Carrefour, ‘t Fonteintje, stad Deinze en Deinze Winkelstad.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...