‘Met vier in bed’ met Isabelle Desmeytere uit Deinze

Wie goed gekeken heeft naar de trailer van de komende ‘Met Vier in Bed’ week op VTM, kon daarin Isabelle Desmeytere zien.

Isabelle Desmeytere

Isabelle Desmeytere is nu samen met haar partner eigenaar van 2 kastelen in Frankrijk. Chateau de la Motte (Usseau) en Chateau de la Guillonnière (Dienné). Maandag 6 augustus is Isabelle dus te zien met Chateau de la Guillonnière in het vtm programma ‘Met Vier in Bed’ (±21u20). Beide kastelen worden uitgebaad als B&B, maar kunnen ook afgehuurd worden voor trouwfeesten of zelfs trouwweekends en liggen op 6 uur rijden van Deinze in het departement ‘Vienne (86)’ net ten zuiden van de Loire streek. Over Chateau de la Guillonnière blijkt zelfs recentelijk een roman verschenen te zijn.

Isabelle werd geboren in Deinze en heeft school gelopen bij de Zusters Maricolen, haar ouders hadden een electro zaak en Tandy winkel in de Gentstraat. In 1999 werd Isabelle zelfs Prinses Canteclaer, met Prins Tom Van Nieuwenhuyse aan haar zijde. In het jaar 2000 ruilde Isabelle Deinze in voor Grimbergen om professionele redenen, namelijk het uitbouwen van haar btw-automatisatie software bedrijf. Dat bedrijf werd in 2015 verkocht en zo stortte Isabelle zich in een nieuwe activiteit in een nieuw land.

Benieuwd wat er geworden is van deze Deinzese? Kijk dan maandag avond om 21u20 naar ‘Met Vier in Bed’ op VTM.

www.chateau-delamotte.comwww.chateau-delaguillonniere.com

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...