De JoJo organiseert originele quiz

De JoJo, de Deinse jeugdbeweging voor jongeren met een verstandelijke beperking organiseert op zaterdag 27 oktober voor de eerste keer een quiz. Test je kennis en kom samen met je vrienden, familie en/of collega’s langs voor een avond brain breaking!

De JoJo is een Deinse jeugdbeweging die al meer dan 20 jaar bestaat en volledig gericht is op jongeren met een mentale beperking. De activiteiten die uitgedacht worden zijn op maat van hun leden en ook een fysieke beperking staat nooit in de weg: zwemmen, knutselen, een verrassende daguitstap, een paasweekend en elke zomer een heus zomerkamp.

Om de activiteiten voor hun leden financieel mogelijk te maken organiseert De JoJo op 27 oktober 2018 voor de eerste keer een quiz. De opbrengst hiervan willen ze gebruiken om materiaal aan te kopen voor activiteiten of kampen, maar ook om de uitstappen budgetvriendelijk te houden zodat De JoJo toegankelijk blijft voor iedereen, ook voor de vele leden uit instellingen met een zeer krap budget. 

Vorm een team van 4 personen, test je kennis, maak er een fijne avond van, ga met een prijs naar huis en steun het nobel sociaal-cultureel project dat De JoJo is! Inschrijven kan tot 10 oktober 2018 via [email protected] met vermelding van je groepsnaam. 20 euro per team (max. 4 personen). Mouterijdreef 20 – 9800 Deinze – eerste vraag om 20u.

Bijlagen

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...