Boerderijwinkel De Wassende Maan viert feest op 14 en 15 september

Nu het ergste leed van de wegenwerken in de Beekstraat achter de rug is, kunnen de klanten van De Wassende Maan al sinds 1 augustus terug naar de vertrouwde boerderijwinkel in de Beekstraat 35. Nu blijkt dat het winkelteam tijdens de voorbije maanden hard gewerkt heeft aan een flink pak vernieuwingen. Reden genoeg voor een feestweekend!

Foto: “Ina, Hannah en Annelies”

N.a.v. de officiële heropening van de winkel – en de aanleg van een ecologische parking – worden enkele nieuwigheden geïntroduceerd. Annelies Morren, nieuwe winkelverantwoordelijke : “Zowel de introductie van de langverwachte klantenkaart, als de verruimde openingsuren (di-vrij 9u-18u, zat 9u-16u) zullen ongetwijfeld warm onthaald worden. Bovendien kunnen de klanten nu ook voor voedingssupplementen bij hun vertrouwde biowinkel terecht.

“Tijdens het ganse feestweekend (14-15 september) worden de klanten verrast met hapjes en drankjes van verschillende partners van De Wassende Maan : zuurdesembrood van de sociale biobakkerij Compaan, een koffiemobiel van Koffie Kàn, veggieburgers van La vie est belle, biobieren van Belgian Organic Beers en bio ijsjeskar van de collega’s van De Zwaluw. Wie wil kan vooraf ook intekenen voor een gelaatsverzorging met producten van het Belgische merk Cîme! Tijdens deze tweedaagse kan de klant alle inkopen doen met een korting van 5% op alle aankopen.

Jan Vanhuysse, coördinator, stelt het zo: “De wegenwerken en de popup-winkel zijn voor alle winkelmedewerkers een lastige periode geweest. Het was ook voor de klanten niet makkelijk.  Daarom willen we iedereen even bedanken. Met een hapje en een drankje, ja, we tonen aan onze klanten vooral dat we klaar zijn voor een permanente stroom vernieuwingen in de winkel en op de boerderij. “Vers van ons veld” is niet zomaar een baseline, maar ons kwaliteitscriterium.”

De Wassende Maan cvba, Beekstraat 35, 9800 Astene

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...