Deinze organiseert eerste BK loopfietsjes nu zondag.

Op Autovrije Zondag 16 september organiseren stad Deinze en vzw Deinze Winkelstad het allereerste BK loopfietsjes op de Markt voor kinderen van de eerste tot en met de derde kleuterklas. Deelname is gratis, de loopfietsjes moeten zelf meegebracht worden.

Stad Deinze en vzw Deinze Winkelstad organiseren op Autovrije Zondag 16 september op de Markt het allereerste Belgisch kampioenschap loopfietsjes. Het parcours bedraagt 200 meter en gaat van start op de Markt van Deinze, ter hoogte van de Gentpoortstraat. De wedstrijd start om 16 u. en deelname is gratis. De deelnemers dienen wel zelf hun loopfietsjes mee te brengen.
Alle deelnemers krijgen een coole goodiebag. Bovendien worden er twee  loopfietsjes (Early Rider) ter waarde van € 250 verloot.

Er wordt in volgende categorieën gereden:

Meisjes 2-3 jaar (geboortejaar 2015-2016) – eerste kleuterklas
 Meisjes 4 jaar (geboortejaar 2014) – tweede kleuterklas
 Meisjes 5 jaar (geboortejaar 2013) – derde kleuterklas
 Jongens 2-3 jaar (geboortejaar 2015-2016) – eerste kleuterklas
 Jongens 4 jaar (geboortejaar 2014) – tweede kleuterklas
 Jongens 5 jaar (geboortejaar 2013) – derde kleuterklas

De wedstrijd wordt georganiseerd in samenwerking met volgende partners: Deinze Winkelstad , stad Deinze, Hokus Pokus Toverbol , Kdkes , Zuskus , Crealief , De Speelvogel , Letters & Co en slagerij Cornelis .

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...