DeinzeOnline

Met je elektrische wagen naar de bakker

Met je wagen naar de bakker, en je elektrische wagen even bijladen. Het kan tegenwoordig bij bakkerij Blanchaert in Sint-Martens-Leerne.

Bakkerij Blanchaert in een zijstraat aan de grote baan in Sint-Martens-Leerne durft wel eens vrij vroeg iets nieuws te proberen. Zo ook kan je er al lange tijd op zaterdag je koffiekoeken voor de zondagochtend online bestellen en betalen. En met een gepersonaliseerde badge afhalen.

Recent was er echter de noodzaak om verder te evolureren en te investeren in een electriciteitscabine. En daarbij kwam vrij snel de vraag. Waarom geen laadpaal erbij?

En zo gebeurde. De insteek is vooral een bij-laadpaal. Iedereen kan er met een geschikt autopasje zijn wagen opladen. Of nog beter, bij-laden. Je kan er namelijk per 15 min even snel de wagen bijladen wanneer nodig. Al zal niemand je tegenhouden je wagen er langer of volledig op te laden.