regenboogmolentjes sp.a plus verdwenen

Afgelopen weekend moesten de Deinse socialisten helaas vaststellen dat verschillende van hun met regenboogmolentjes getooide verkiezingsborden gestolen of vernield waren.

“Het is behoorlijk jammer om te moeten vaststellen dat sommigen er plezier uit halen om onze campagne te verzieken met zinloos vandalisme of diefstal.” betreurt Freija Dhondt, lijsttrekker van sp.a plus deinze-nevele. “We kozen er deze verkiezing specifiek voor om niet met grote kandidatenaffiches uit te pakken en wilden een sobere campagne voeren. Omdat de inhoud van ons programma primeert. Dan krijg je al die steun van de mensen, maar trekken enkelingen onze borden uit. Tja, dat is niet leuk he.”

Campagneleider bij sp.a plus Edelbert Masschelein: ”We kozen ervoor om regenboogmolentjes met het partijlogo en onze campagneslogan te plaatsen om ons aan de kiezers te “presenteren”. Onze kandidaten en sympathisanten lopen de benen van onder het lijf om onze straten op te fleuren met onze molentjes en huisbezoeken te doen. Maar jammer genoeg verdwenen al verschillende borden en molens, o.a. in de Krekelstraat en de Toekomststraat”. En dan heb je weer meer werk. Op 24 dagen van de verkiezingen hoeft dat niet zo, dus laat ze staan aub (lacht).”

“We verdenken geen andere partijen van deze daden, maar individuen die zich te veel laten meeslepen in het narratief die sommige partijen creëren.” vervolgt Mia Pynaert, lijstduwer van de lijst. “Maar bovenal laten we ons niet ontmoedigen. We plannen om de verdwenen borden te vervangen en blijven promotie maken voor ons inhoudelijk programma. Wel hopen we dat de laatste weken voor de verkiezingen in alle sereniteit en sportiviteit kunnen verlopen. We wensen alle kiezers goeie verkiezingen!”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...