Sfeervol Bacht’ in ’t licht! met 1750 wandelaars

Vrijdag 14 september was er de vijfde editie van Bacht’ in ’t licht!, een verlichte avondwandeling met sneukelingen doorheen de straten van Bachte. 1750 wandelaars genoten mee van de sfeervolle avond.

Vele buurtbewoners engageerden zich om hun huis te versieren met kaarsjes en lichtjes. Ook het DVC Heilig Hart wilde er op zijn best uitzien. Meer dan 30 leefgroepen en diensten zorgden voor sfeervolle versiering in het thema ‘sprookjes en verhalen’.

Samen met de buurt

Bacht’ in ’t licht! is een unieke samenwerking tussen DVC Heilig Hart en de buurt. Vlak voor de start van de wandeling was er een officieel moment. Leden van de serviceclub Fifty-One Gent schonken een defibrillator (AED-toestel) aan het DVC en de buurt.

Op de foto: Karel Stockman van Fifty-One Gent overhandigt de naamplaat aan Dirk Remy, Algemeen directeur DVC Heilig Hart.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...